Desert
Wat we doen

 

We hebben een netwerk van professionele freelance koks en bepalen samen met de opdrachtgever wat de beste oplossing van zijn “probleem” is.

Waarvoor kunt u onze freelance koks inzetten?
  • (tijdelijke) afwezigheid van chef-kok,
    souschef of chef de partie
  • voor bijzondere evenementen
  • als demokok tijdens beurzen en presentaties
  • als gastkok bij speciale thema-avonden
  • voor de verzorging van kooklessen
  • voor productpromoties en workshops
  • voor particulieren als privé kok

 

Als tijdelijke oplossing is een freelance kok van Cuisson Royale Culinaire inzetbaar als zelfstandig werkend kok, bijvoorbeeld bij afwezigheid of ziekte van de chef-kok, souschef of chef de partie. Hij is zonder problemen inzetbaar voor bijvoorbeeld party- en bedrijfscatering, eetcafés, hotels en restaurants.

Als u uw producten en/of apparatuur laat promoten door een vakman, zult u versteld staan van de positieve reacties van uw potentiële klanten. Heeft u geen kok voor evenementen (zoals het Preuvenement) of kunt u uw restaurant niet (tijdelijk) sluiten, dan bieden wij de oplossing.

Ook bij bijzondere evenementen als demonstraties tijdens beurzen zijn wij prima inzetbaar. Verder kunt u denken aan een gastkok binnen uw bedrijf of instelling bij speciale thema-avonden of de verzorging van kooklessen en home cooking van zakelijke diners thuis.

Het verzorgen van kookworkshops voor bedrijven en particulieren. Ideaal voor teambuilding! Voor het geven van kooksessies op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreek ik de mogelijkheden en draag ideeën aan. Wij verzorgen verschillende trainingen op locatie, afgestemd op uw wensen, individueel maar ook voor groepen. Ook is uw “eigen Chef-kok” aan het bedrijf te realiseren, mits het bedrijf beschikt over de benodigde voorzieningen.