Michael Koefoed
koksbemiddeling

 

Voor alle tijdelijke “problemen” in de keuken of speciale gelegenheden is er een oplossing. Inhuren kan voor een periode variërend van een dag tot maanden.

Voor opdrachtgevers

De freelance kok is een gekwalificeerde kok die beschikt over uitgebreide ervaring, hij is flexibel en kan een tijdelijke oplossing bieden voor bezettingsproblemen. Hij is een kok die zijn vak zeer goed verstaat, de hygiëneregels nauwgezet volgt en die ook weet aan te pakken. Hij is loyaal aan zijn opdrachtgever en staat deze met raad en daad terzijde. Een uitkomst in drukke tijden zonder de lasten van vast personeel!

Voor collega koks

Werkt u al meer dan 10 jaar in de horeca in leidinggevende functies als zelfstandig kok, souschef of chef-kok in gerenommeerde hotels of restaurants? Heeft u ooit zelf de gedachte gehad voor u zelf te beginnen maar niet de financiële ruimte om te starten, of ziet u op tegen de administratieve rompslomp?

Dan heb ik de oplossing voor u! Met wisselende werkomgevingen, met nieuwe culinaire uitdagingen. U bent eigen baas en geeft zelf aan waar en wanneer u wil werken, tegen een uurtarief dat bij u past.

Simpel: u neemt contact met mij op en u wordt lid van Cuisson Royale in samenwerking met Kokima corporate events

Wat wilt u nog meer? Kijk naar de vacature of vul het aanmeldingsformulier in dan neem ik contact met u op. Of bel me gerust als u vragen heeft of meer informatie wil (Kantoor +32 89 65 64 53 | Mobiel +32 0486 039 018).