Michael Koefoed
Financieel

 

Voorafgaand aan een opdracht of project maken wij een kostenoverzicht, offerte en/of bevestiging. Hierdoor weet u precies wat de kosten zullen zijn.

 

Culinair België gaat al langer gebukt onder een steeds strenger wordende regelgeving en strakke budgettering.

Daarom hanteren wij vaste en concurrerende tarieven en ronden wij de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk af. Bij het vaststellen van het uurtarief kijken wij naar de werkzaamheden en de duur van de opdracht of het project.

U betaalt per effectief gewerkt uur. Wij berekenen geen toeslagen voor overuren, zon- en feestdagen. Onze uurtarieven zijn beduidend lager dan u gewend bent van uitzendbureau’s. Neem daarvoor contact met ons op.

Welke kosten brengen we in rekening?

  • Gewerkte uren X vooraf vastgestelde uurtarief
  • Voorrijkosten € 0,35 per kilometer
  • Overige kosten als inkoop producten, verhuurkosten, enz. (indien van toepassing)

 

Alle kosten zijn exclusief 21% BTW. Oftewel buiten de facturen van de organisatie en/of freelancer, heeft u geen omkijken. Op overeenkomsten is het Belgische Recht van toepassing evenals onze algemene voorwaarden.

Ons werkgebied is België en Nederlands grensgebied (in overleg daarbuiten). Interesse, vragen of speciale wensen? Bel of mail gerust, het eerste adviesgesprek is altijd vrijblijvend.

Meer informatie: bel (BE +32) 0486 039 018 of mail naar info@cuissonroyale.com

Cuisson Royale Culinaire is ingeschreven als Cuisson Royale BVBA, Vestigingseenheidsnr. 2.201.385.702 KBO, BTW-nr BE0837.003.991, Tel&fax: 003289656453, BIC: KREDBEBB, IBAN: BE33737033727246