Michael Koefoed
Filosofie

 

Een houding die gericht is op resultaat, kwaliteit en de klant. Zo ben ik zelf, dat vraag ik van de koks, waarvoor ik bemiddel en van mijn opdrachtgevers.

Het komt niet vaak voor dat een kok al zijn talenten in één bedrijf kan exploiteren. Juist door de veelzijdige bedrijven waar hij zijn opdrachten uitvoert, ontplooit hij zich maximaal. Daarvan wordt op dagelijkse basis dankbaar gebruik gemaakt door onze opdrachtgevers.

Omdat freelance koks zelfstandig werken, is hun toekomst afhankelijk van hun eigen inzet. Geen enkele opdracht is vanzelfsprekend: daarvan plukken onze opdrachtgevers de vruchten.

“Het uitoefenen van je vak op zelfstandige basis, met complete vrijheid van beslissingen nemen.” Als je dat projecteert op het culinaire vak, kom je snel tot de conclusie dat een freelance kok ook voor de markt een goede oplossing biedt.

Als kok gaat mijn “voorliefde” uit naar de klassieke Italiaanse en Franse keuken verpakt in een modern jasje. In mijn netwerk ken ik koks met veel andere passies.

Ik laat mij inspireren zoals ik mijn kaart maak: gevoed door ingevingen en mijn fantasie. Zo voer ik de regie over gerechten die mijn gevoel en smaak voor harmonie weergeven. Harmonie, de chemie die geboren wordt uit de balans tussen contrasten. Dat is de filosofie die voor Cuisson Royale Culinaire het belangrijkste is. Een keuken op locatie die ‘gebruiksvriendelijk’ moet zijn, bedoeld voor mensen die dol zijn op lekker eten. Proef het, u bent door mij uitgenodigd.